Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Locație: Xanadu Resort Hotel este ideal situat în Acısu Mevkii, Belek, la doar 6 km de orașul Belek și aproximativ 50 km de Antalya. Plaja se află la o distanță convenabilă de 0 km, iar aeroportul este la aproximativ 40 km. Facilități Hotel: Restaurante: Bellisimo (Restaurant principal) Restaurante Ala Carte: Ikebana (Bucătărie asiatică), Gusto (Bucătărie italiană), Kalamata (Bucătărie mediteraneană), Steak House (Restaurant cu carne), Begonvil (Bucătărie internațională), Diamond VIP Lounge (Bucătărie internațională) Baruri: Xanadu Bar Terrace Bar Pavilion Bar (Doar pentru adulți) Lila Bar (Doar pentru adulți) Rosebud Bar Beach Bar Pier Bar Piscine: Piscina principală Piscina de relaxare Piscina Villa Bellis Piscina Secret Garden Piscina Zero Piscina interioară Piscine pentru copii Parcuri acvatice Plajă: Plajă cu nisip și pietriș, lungă de 415 metri Plajă pentru adulți (pentru persoanele de peste 16 ani) Clubul de plajă Hula Hula Spa: Shang-Du Spa cu diverse tratamente Piscine interioare și exterioare cu hidromasaj Baie turcească Saună și jacuzzi Activități pentru copii: Clubul pentru copii Pony Kids (Grupuri de vârstă: 4-7 ani, 8-12 ani, 13-16 ani) Parc acvatic cu tobogane și piscine pentru copii Restaurant pentru copii în clădirea principală Spectacole speciale, discoteci, ateliere și petreceri cu costume pentru copii Teren de fotbal, cinematograf, mini-golf, teren de tenis și grădină zoologică pentru copii Sport și Divertisment: Terenuri de tenis cu iluminare nocturnă Mini fotbal Tenis de masă Centru de jocuri și cafenea internet Volei pe plajă, polo pe apă, tenis de masă, săgeți, boccia, fotbal pe plajă Tenis, zumba, pilates, cursuri de dans Facilități Camere: Paturi franceze sau gemene Fotoliu Televizor LED Telefon cu disc direct Seif digital Mini bar Balcon Cadă de baie Sistem de aer condiționat VRF Papuci Oglinjoară cosmetică și uscător de păr Această descriere oferă o imagine de ansamblu a locației hotelului, a facilităților diverse și a facilităților camerelor, oferind potențialilor oaspeți o prezentare cuprinzătoare a ceea ce oferă Xanadu Resort Hotel.
Facilitati hotel

Pe langa restaurantul principal, hotelul detine si restaurante a la carte cu specific italian, francez, mexican si chinezesc. De asemenea o patisserie este disponibila in cladirea principala, unde turistii se pot bucura de o gama larga de deserturi. Cele 3 piscine exterioare sunt dotate cu sezlonguri, umbrele de soare si este si un bar disponibil. Plaja este in imediata apropiere a hotelului, este o plaja cu nisip si dispune si de un ponton. Copii au si ei acces la piscina exterioara, 3 topogane acvatice, spatiu de joaca si miniclub.


Facilitati camera

Renovat in 2015, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 3 etaje, 12 bungalow-uri de 1 etaj si 2 ville de un etaj. Camerele sunt spatioase si dotate modern cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon, minibar.


Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Belek, la 40 km de aeroport si la 5 km de orasul Belek.


Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

Pine Beach Belek

Belek, Antalya, Turcia

de la 1069.5 /pers

Granada Luxury Belek

Belek, Antalya, Turcia

de la 1113.5 /pers

40 % Early Booking
Selectum Luxury Resort

Selectum Luxury Resort

Belek, Antalya, Turcia

de la 1669.5 /pers

WhatsApp Alert